Serveis Adaptats A Les Teves Necessitats

Els serveis que ofereix NutriCSS s’estructuren en visites. Concretament, qualsevol client que contracti els nostres serveis passarà per una primera visita inicial, una visita de recollida de pauta alimentària i successives visites de control, de les quals serà necessari fer-ne més o menys quantitat depenent de cada cas. D’altra banda, també és possible contractar serveis addicionals com són l’estudi corporal a través d’una antropometria o ampliar coneixements teòrics a través de les píndoles formatives.

Per Què Som Diferents?

La opinió dels nostres clients és fonamental a l’hora d’elaborar i personalitzar els menús.

Es destina a cada client com a mínim 30 minuts de intervenció, fet que permet al client explicar més detalladament els seus problemes i dubtes.

El preu final dels serveis consisteix única i exclusivament en les visites realitzades i els serveis contractats. En cap cas es vendran productes addicionals per aconseguir els objectius del client.

Formats d'atenció: PRESENCIAL i ONLINE

NutriCSS proporciona els seus serveis tant en format PRESENCIAL al consultori de Vic com en format ONLINE per Skype.
Contacta ara

VISITA INICIAL

Visita de 90 minuts on recollim tota la informació necessària per elaborar la pauta alimentària, fem un control corporal bàsic i establim els objectius i el tipus de pauta alimentària.

RECOLLIDA DE PAUTA ALIMENTÀRIA

Visita de 60 minuts on et donem i expliquem la pauta alimentària, la qual ha estat ajustada a les teves necessitats, objectius i preferències. També repetim i ampliem les mesures corporals bàsiques.

VISITES DE CONTROL

Visita de 30 minuts on solucionem els dubtes que s’hagin pogut generar al seguir la pauta alimentària, actualitzem aquesta pauta, repetim les mesures corporals bàsiques, comprovem els objectius assolits i n’establim de nous.

ANTROPOMETRIA

Servei addicional amb durada de 60 minuts on fem un anàlisis complert i precís de la composició corporal i s’estableix el percentatge de greix, múscul, ossos i òrgans de la persona.

PÍNDOLES FORMATIVES

Servei addicional que consta de classes teòriques de 45 minuts de duració sobre temes concrets de nutrició: Grups d’aliments, tècniques culinàries, tipus de dietes…